mandag 31. desember 2018

Planlegging


Det er ganske fasinerende hva 1 januar gjør med meg. Jeg kan sitte henslengt hele desember, spise mye,  og føle meg skikkelig slapp og udugelig. Men i det kalenderen tipper 1 januar, da er det som om alt i meg våkner. Da skal det planlegges, utfordres, gledes og gjennomføres! Takk og lov for første januar!


 

Mine nyttårsforsetter i år handler som vanlig om turlivet. Første målet for 2019, som er motivert at ett annet turmenneske ;) Det er å sove ute minst 1 natt i mnd. Nå sover jo vi mye i telt, å Mathilde er allerede etter 2 år oppe i 86 netter, så det høres kanskje ikke så vanskelig ut. Men sannheten er vel den at vi ikke har vært særlig flinke på telttur når snøen laver, kuldegradene kryper oppi soveposen og tennene klaprer. Å sove ute i telt i januar.....ja, det er interessant! Å det har vi aldri gjort før!

Men vi har fått prøve noen kalde netter i telt fordet om ja! Som den ganga Kevins linser frøs og han måtte spise frokost som svaksynt ;)


Første natten er allerede under planlegging . Heldigvis kan det se ut som om januar ikke blir den vanskeligste mnd foreløpig. Værmeldingen for neste helg viser sol, lite vind og kun minus 1 grader på natta. Så klarer vi gjenomføre den helga, så slipper vi billig unna. 
Så får vi se da.

Dette bilde er liksom litt spesielt for meg . Det er fra meg og Kevins aller første tur, og første gangen han måtte stoppe langs veien for at jeg skulle forevige ett eller annet. Han skulle bare visst den gangen å mange sånne stopp han kom til å måtte ta fremover. Hvor mange irriterte billister som kom til å tute på han og hvor mange ganger han kom til å måtte snu for å kjøre tilbake ;) 

 Å nå 10 år etter, stopper han fremdels like blid hver gang. Siste gang langs riksvei 9 opp setesdalen i romjula, da det plutselig dukket opp en solnedgang jeg bare måtte forevige ;)

Ekte kjærlighet det der!

 

I dag er det nyttårsaften, å jeg håper værgudene er litt greie! Vi skal nemlig ha en litt spesiell og fantastisk feiring i dag, å jeg håper kameraet går varmt!

God nytt år alle sammen, vi sees i januar!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Bloggurat

Bloggurat