tirsdag 1. mars 2011

GRATULERE MED DAGEN!

Tenk det, i dag er min lille stolthet 16 år!!

Det er 16 år siden jeg var 16 år!

1 mars 1995 ble verdens vakreste gutt født!

Han var 52 cm lang, og veide 3770 gr.

Meg og Daniel, på skolefotograferingen 1 året på videregående.

IMG

Han vokste seg nå til, å sjarmerte vel i senk de fleste på sin vei, med sine brune øyner og lyse krøller!

IMG_0001  

IMG_0003

Daniel var en inteligent liten gutt, å det manglet heller ikke på fysikk! Han lærte å krabbe 4 mnd gammel, og 7 mnd kunne han gå! Å DET er ikke dagligdags!

 

IMG_0004 

IMG_0005

Noen historier  må vi jo ha med! Daniel klarte å nesten ramle på ovnen hos Onkelen sin. Men heldigvis klarte han å ta seg for med hendene…Det resulterte desverre i stygge brånnsår som måtte behandles i ukevis..Da Daniel var blitt nesten helt fin igjen på hendene, var vi på nytt på besøk hos Onkel…Onkel spurte Daniel hva det var som skjedde, å før vi fikk sukk for oss var han borte med ovnen for å demonstrere…-Jeg gjorde bare sånn!!! Så la han begge håndflatene inntil ovnene, å på nytt ble det 3 uker med salver og bandasjer ;)

 

IMG_0006 

På 3 års dagen fikk Daniel tohjuls sykkel! Å det tok ikke mange dagene før han føyk rundt med de store fetterene sine..Problemet var jo bare det, at DE hadde jo ikke støttehjul! Daniel kom hjem å sa klart i fra om at de kunne vi bare ta av! Men jeg prøvde nå så godt jeg kunne å forklare at det ikke var så lett å sykle uten..Men etter en timelang klaging, så tok jeg av støttehjulene, for at han skulle se at det ikke gikk! Daniel satte seg på sykkelen, sparket fra med beinet, og sykla! 3 år gammel, å uten skuhjelp eller noe! Hmm, ja, har ofte kommet til kort med denna gutten ja..Han visste hva han ville!

IMG_0007

 

Så må vi hoppe over mange år, da bildene er sååå godt limt inn i fotoalbumen at jeg ikke får scannet de inn på dataen ;)

Daniel har alltid vært et kattemenneske. Her med Shaggy nr 1. Han forsvant den dagen vi fikk hund..Da stakk han inn i skogen for aldri å komme tilbake!

PICT0231

LAPPHUNDER er det eneste hunderasene Daniel synes noe om! Er det ikke en “mira”, nei da kan det bare være! Her med Mira nr 1

DSC_0129

Sofa kos med Mira nr 1 og Shaggy nr 2

Funnede bilder11085

IMG_7159

IMG_4154

IMG_8291 copy

 

IMG_8230

IMG_9781 IMG_9818

_MG_6616

Nå ser jo jeg det at dette bloggeinnlegget kan vise en “litt” feil side av Daniel..Eller feil å feil..bildene lyver jo ikke da. Alle kan se at Daniel er veldig glad i Mira!

Men han rister nok på hode der han sitter, for dette er jo ikke meg! Neida, for selv om Mammaen elsker bilder der ungene viser sider jeg kan kjenne meg igjen i, så er det jo ikke sånn Daniel er..Nei da..

Daniel er fart og spenning! Alt med hjul og motor! Han digger datamaskiner, spill og stereoannlegg! Daniel digger kjæresten sin, og hater grønnsaker og mas! Å aller mest misliker han….HUNDER!! Huff, alle de hårane da! (bortsett fra Mira hår da)

Nei, det er ikke mere å si en

GRATULERE MED DAGEN!

Hører allerede Mopeden i bakgrunnen, blir nok ikke kvitt den lyden på noen år jeg nå ;)

Lykke til med prøven  i morgen! Kanskje du kan ta din aller første tur alene på mopeden! Å ikke minst, prøve deg på å kjøre BIL!!

11 kommentarer:

 1. Gratulerer med eldstesønnen! Håper dere får en koselig feiring!

  Du har all grunn til å være stolt. Det har sikkert ikke vært bare lett å ha blitt mamma i så ung alder (jeg var jo nesten dobbelt så gammel da Thea ble født!!), men du må jo har gjort en strålende jobb, så kjekk en kar som han har blitt!

  16 åringer kan vel være både til glede og forargelse... Her i huset går iallefall bølgene høye om dagen . Alle sier imidlertid at det roer seg når de blir sånn omtrent 23 år. Så jeg får bare holde ut...

  Ha en strålende bursdag!

  SvarSlett
 2. Det er en kjekk sønn du har Marianne. Det ser nå ut som han stor koser seg med Mira...lappene er jo som kattene selvstendige og koser helst når de vil, så jeg forstår godt at det er bare Lapphund for Daniel...og pusene da:o)
  Gratulere med dagen til dere begge:o)))

  SvarSlett
 3. Gratulerer til begge!!! Ja, no kjem det ei tid med lukt av totaktsolje over alt og motordeler kanskje inne på soverommet.....Ikkje bli overraska. Han min er 22 og eg kan sjå tilvake på ei tid fylt med slikt.. Men ta vare på denne tida og då plutseleg er dei ute av rede.. No har Daniel kjærast og det er no greitt i denne tida, vert liksom litt rolegare då..
  Kos dåke på dagen og lukka til!!!

  SvarSlett
 4. Gratulere så masse med dagen!!
  Har ei her hjemme på 16 år! Kjekke i den alderen da kan de så å si alt og mye bedre en foreldra i allefall!! Ha en flott feiring!!

  SvarSlett
 5. Når man er forelder til en 16 åring må man ha litt is i magen. Man må bare holde pusten å vente på at de lander trygt på beina. For i de fleste tilfeller gjør de jo det, heldigvis :-) Jeg bruker å si til min 16 åring at jeg gleder meg til han er gift og vel i havn, for da kan jeg endelig slippe skuldrene litt ned. :-) Ellers er de jo en velsignelse å ha. De kan alt om hightec mobiltelefoner, data og internett, motorer og tekniske ting. Ikke den ting man ikke får svar på. :-)
  Nyt tiden sammen med barna dine, Marianne. Og gratulere så mye med 16 åring i huset :-)
  Hils Daniel så mye fra oss og gratuler han med dagen. Si at Ask sender et ekte islender kyss ;-)

  SvarSlett
 6. Gratulere så mye med eldstemann.
  Tenk, du var bare 16 år da du fikk han,og nå har det gått 16 år til.
  Det ser ut til å være en flott sønn.
  Det var sikkert ikke så lett å bli mor i så ung alder, men du har gjort en god jobb.
  Ha en fin dag hele gjengen !

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye MArianne.. Du var tidlig ute, men jammen er han heldig som har hatt en så ung mor som deg også.. alt har to sider... Flink du, der også..

  SvarSlett
 8. Gratulerer med DAGEN ! Gammel nok til både moped og øvelseskjøring. Håper du får en fantastisk flott dag og kjør forsiktig da !

  SvarSlett
 9. Graulerer med en flott sønn, Marianne!!!!

  En sønn du kan være stolt av! Og så flink! :)))) Håper dagen har vært fin og at sønnen får øvelseskjøre litt i morgen. Det er jo bare gøy. Jeg øvelseskjørte med Marius. Det var en opplevelse, må jeg si.

  SvarSlett
 10. Gratulerer med Daniels bursdag!
  Så fint du forteller om oppveksten hans og alle så koselige gode bilder.

  Leste med glede om DIN glede, såååå fint og så bra, det gir meg noe til ettertanke!!!
  Ønsker livet dit fortsatt må bli til glede!

  SvarSlett
 11. gratulerer med dagen til Daniel!! Flotte bilete, eg skjønnar at du må vere stolt! :)

  SvarSlett

Følgere

Bloggurat

Bloggurat