tirsdag 7. september 2010

Temperaturfallet!

For dere som kjenner litt til valping og sånt, så vet dere at tispa skal ha et tempraturfall rett før blokkeringstadie begynner…Og i dag klokka 10 målte jeg tempen hennes for 10 gang, og nå kom fallet!

36,3 grader, …Nå er det bare å vente på at tempen skal stige opp til 38 igjen…Da kan man begynne å vente på at oppblokkeringen starter…

Klokka 13:30 var tempen steget til hele 37,0,  så det går ganske jevnt oppover..

Embla er svært urolig..Tusler fram og tilbake,og vil helst opp å ligge isenga vår..Men det hjalp da jeg tok Kevins pute å la den i valpekasse, da roet hun seg..Så nå er hun mye roligere..

Nå måler vi tempen ca hver 3 time, og når den når 38 grader, kan man regne mellom 6 og 12 timer til fødselen er i gang! hvor lang tid det tar før tempen stiger, vet ikke jeg, så vi får bare vente å se.Men jeg håper fødselen er i gang i løpet av dette døgnet iallefall. Men man vet jo aldri..Embla er nå seg selv lik, så at ting drøyer ut er vi jo vant til ;)

Mer info kommer fortløpende!

6 kommentarer:

 1. Så spennende Marianne !!!! Vi følger med i spenning, og sender mange gode tanker til Embla, misunner ikke henne akkurat nå: Men blir sikkert godt å få puste ut etterpå. Ha en flott fødsel dere der hjemme !!!

  SvarSlett
 2. Huff, dette er til å få sommerfugler i magen av :o) Masssse lykke til alle sammen. Sender Embla mange gode styrkende tanker. Så får Kevin klare seg uten pute så lenge ;o)

  SvarSlett
 3. Så bra at Embla fant roen i kassa, med Kevins pute... jeg følger med!

  SvarSlett
 4. Så spennende ! Kevins pute er nok god og trygg å ha.
  Kjekt at du oppdaterer hele tiden, jeg følger med selv om jeg ikke alltid kommenterer :o))

  SvarSlett
 5. Spännande. Håller tummarna och tittar in senare. /Eydis med matte

  SvarSlett

Følgere

Bloggarkiv

Bloggurat

Bloggurat