mandag 29. mars 2010

Å gi noen en sjans!

Som dere leste i forrige innlegg så har jeg vært på besøk hos Draumur .

Og han var en utroligt herlig hund..Desverre for Draumur og eierene hans så er det blitt en litt vanskelig start for de..Og Draumur er litt skeptisk og har fått noen "nykker" som er litt vanskelige å få kontroll over..Deriblant at han ikke kan gå løs, han drar MYE i båndet, og har en tendens til å bjeffe mye på biler og fugler.

Så fra i dag av og en stund fremover, så skal Draumur bo hos oss i ukedagene, og tilbringe helgene hjemme hos "matmor og Matfar"!

Så for dere som vil, kan dere nå få følge med på Draumurs reise fra liten pøbel til snill og god gutt!! Det er iallefall det som er planen..hehe..Kanskje Draumur aldeles ikke har tenkt å bli snill gutt..Men et godt forsøk skal vi iallefall gi han!

UKE1

Den første uken skal vi ta det litt med ro...Draumur skal få tid til å bli kjent med alle i et roligt tempo..Vi skal bygge tillit og bli skikkelig gode venner...Det vil bli litt miljøtrening og sosialisering også...Og lange daglige turer i skogen sammen med Mira og Embla!

Håper dere følger med på Draumurs vei..vi skal iallefall kose oss masse!

MANDAG!

Draumur kom til oss på morgenen i dag, og etter litt kos og klapp og snusing opp ned og i mente, så følte han seg riktig så hjemme!

Så vi bestemte oss for å ta oss en tur til byen..

Men Draumur synes slettes ikke det er noe kjekt å kjøre bil....Han bjeffet å ulte å syntes det hele var bare såå grusomt..Så jeg bestemte meg for å begynne på "bånn"! Så Draumur ble plassert på gulvet ved passasjersetet..Og der stor koste han seg..Han ble helt stille og etter ca 5 minutters kjøring sov han godt på bilgulvet...Sånn skal vi ha det denne uken, og neste uke skal vi "avansere"!

Deiligt å sove mellom girspakene!

IMG_8912

Siden Draumur sliter litt med innkallingen, så bestemte jeg meg for å kjøpe en langline som vi kan trene med.....Og sånn en får man på felleskjøpet...Og Draumur var selvsagt med inn..Her var det mange spennende lukter, og koselige mennesker å hilse på...

Hmmm, kanskje jeg kan ta med meg en sånn bamse??

IMG_8849

Da vi kom ut fra Felleskjøpet så vi masse folk som sto å pekte opp mot himmelen, og det samlet seg masse folk med kameraer! Og da fikk vi også plutselig øye på hva det var!

EN STORK!

IMG_8863

Vel, det var iallefall ikke MEG den skulle besøke..Men et morsomt syn var det jo..For det er sjelden man ser STORK i Norge!

Vel, nok om storken...Når vi først var i byen, så måtte vi jo ta oss en tur på den **ENDELIG** snøfrie sjøsanden!

Draumur stooor koste seg, og drasset rundt på den ene pinnen etter den andre, og gravde store hull i sanden så spruten sto!

Klar for tur!

IMG_8867

I farta!!

IMG_8881

IMG_8893

IMG_8904

Siden Draumur har hatt en tendens til å bjeffe og ville "jakte" på biler, så måtte vi jo ha oss en runde på parkeringsplassen også. Men det gikk svært fint, han var lett å lede og når bilene kjørte forbi så lekte vi, så han merket ikke bilene en gang..Så et skritt i riktig retning!

IMG_8908

Jeg planla at Draumur skulle trene på å ligge i hundesengen nå i kveld, Men når jeg skulle legge Draumur oppi der, ja da ville han IKKE oppi..Så vi satt i en time med godbiter å la rundt oppi senga, før han til slutt følte seg komfortabel å kunne legge seg!

Ok da, siden du sier det så!

IMG_8913

Nå ligger Draumur som ei "vaskefille" på gulvet her..Helt utslitt etter alle dagens nye inntrykk... Og bare vent lille "drømmegutt", det kommer MANGE fler!

I dag fikk forresten MIRA sin første løpetid...Jeg har igrunnen ikke merket noe særlig på henne i det hele tatt, så jeg trodde først det var en "pote" som var gåen da jeg så blodflekkene på gulvet....Men nå er hun altså erklært VOKSEN! Grattis jenta miiii!

Regner igrunnen med at Emblas er rett rundt hjørnet også, siden "samboere" ofte løper nokså likt.

Må bare ha med et bilde av verdens skjønneste Michelle også...9 uker gammel!

Fordoblet størrelse siden fødselen..Er det ikke utroligt at det går ann!!

IMG_8936

10 kommentarer:

 1. Det skal bli moro å følge Draumur! Jeg er jo sikker på at du når målet, og at vi får mange flotte bilder med 'på kjøpet'. Hva mener Damene om den vesle nykommer'n?
  (Gratuleres herved som voksen, Mira;)

  Ha ei fin påske :o)

  SvarSlett
 2. Masse lykke til med Draumur! Blir spennende og følge deres fremgang med både tekst og bilder! :-)
  Og for ei nydelig jente Michelle er!

  SvarSlett
 3. Er ganske sikker på at Draumur kommer til å bli matmor og matfar sin virkelige drøm når du har hatt en stund. Så med halvparten av Ask sine gener og deg som reserve-matmor har denne gutten de beste forutsetninger :o)
  Lykke til. Vi gleder oss til å følge med videre.
  Michelle er det lille miraklet som ble født litt for tidlig? Så fin hun er, og med slike klare trekk :o) Vakker.

  SvarSlett
 4. Du verden - ja dette blir spennende. Draumur ser litt sånn "Emil i Lønneberget ut, litt herlig småramp, hehe. Han er i de beste hender, så det går seg nok til. Ja, jeg også lurer på hvordane damene i huset tok i mot ham?

  Michelle er bare helt nyyydelig. Ser skikkelig sunn og frisk ut :-)

  Fortsatt god påske!

  SvarSlett
 5. Så spennende dette blir! Lykke til :) Morsomt å følge med på gutten!

  God påske til dere alle :)

  SvarSlett
 6. Lykke til med Draumur! Dette kommer til å bli en veloppdragen liten gutt etter han har vært hos deg en stund. Det er jeg helt sikker på.

  Ha en riktig god påske!!!

  SvarSlett
 7. Så bra at du vil hjelpe til her, da går det sikkert veldig bra :) Skal bli moro å følge med ja :)
  michelle var jo bare helt nydelig da :)
  god påske! :)

  SvarSlett
 8. Dette skal bli moro å følge med på :-)

  Lykke til med både Draumur og løpetider. Er det nå Embla skal pares?

  SvarSlett
 9. Å, så gøy, da - dette blir spennende å følge med på!! Han er jo så skjønn...smelt...

  Tenker det er gøy for Embla å få noen å leke med nå som Mira kanskje ikke er helt i form...

  Lykke til med Draumur og GOD PÅSKE!

  SvarSlett
 10. Dette må da være en fin ordning både for Draumur, dere og eierene hans. Vi gleder oss til å følge dere:o) Foreløpig har det jo gått riktig så bra!

  God påske til dere:o)

  SvarSlett

Følgere

Bloggurat

Bloggurat