onsdag 30. september 2009

En STOR drøm går i oppfyllelse!

Selv om drømmen er stor, så er ikke dette en STOR sak, men hvert skritt i riktig retning, ER et skritt i riktig retning!

Jeg skal ha min første UTSTILLING!!

Den er ikke så stor, men det er under julemessa på Høgetveit naturcamp. Det er 2 dager, 7 og 8 november!

Og jeg er kjempe glad for at Inga Lisa ga meg muligheten!

Jeg skal stille ut sånn ca 20-25 bilder, i ramme. Kommer itilegg til å ha en digital A4 ramme der bildene mine kontinuerlig går over en skjerm.

Så nå er det vilt innkjøp av rammer her, og kveldene går med til å plukke ut hvilke heldige bilder som skal få være med på utstilling!..Og DET er ikke et enkelt valg..Skulle helst hatt 50 bilder, men jeg gjør mitt beste!

Ville likt å høre litt om deres tanker rundt en utstilling..Dere er jo de i hele verden som faktisk har sett mest til mine bilder, og derfor er de rette til å uttale seg!

Det jeg lurer på!: Hva slags bilder synes dere det er GØY å se på utstilling?, og er det de samme bildene dere kunne tenkt dere å ha på stueveggen?..Eller er det stor forskjell på hva dere ønsker å SE på, og hva dere ønsker å KJØPE?

liker dere å kjøpe bilder "uten" ramme, så dere kan ramme inn selv, eller vil dere helst ha "komplett" vare?

Hva slags bilder kunne du tenkt deg å ha å stueveggen?, landskap, makro, dyr, mennesker, eller abstrakt?

Noen bilder av mine som dere "husker" og som dere mener bør være med på en utstilling?

Håper dere tar dere tid til noen innspill her!!

15 kommentarer:

 1. Gratulerer Marianne!
  Jeg har hatt en del ansvar for sånne type utstillinger her hos oss i Eikefjord. Fotoutstillinger er ikke enkelt mhp salg. Jeg erfarer vel at det er forskjell på hva folk liker å se på på utstilling, og på hva de ønsker å kjøpe for å ha i egen stue.
  Vanskelig å gi deg noen kloke råd, for jeg selv liker godt dyrebilder og er villig til å betale for det. Mange andre liker å se, men synes ikke det å ha "fremmede" dyr på egen vegg er noe de vil prioritere. Dersom du ønsker kan jeg skumme gjennom noe materiale som du vurderer, så kan jeg gi deg min "magefølelse" av hva jeg tror vil funke og ikke. Utifra erfaringen med to dyrefotoutstillinger jeg har hatt ansvaret for.

  Uansett: Kjempespennende!!

  SvarSlett
 2. Grattis! Så spennende da, Marianne! :-)

  Du tar så utroig mange flotte bilder at det er vanskelig å plukke ut "ett"...

  Personlig synes jeg det er flott å se på både makro, dyr, landskap og bilder av mennesker på en utstilling. Men når det kommer til kjøp ville jeg nok begrense det til makro og landskap. Kanskje også dyr, men da "må" det være ville dyr. Tar du bilder fra bymiljø også tro? Veldig pop med bymiljøbilder - spesielt nattbilder. Stilig på veggen :-)

  Med eller uten innramming? Tja, hva med lerretsfoto? Veldig populært og passer godt inn hos de fleste, uavhenging av hva slags rammer de har ellers.

  Skulle ønske jeg kunne få se utstillingen din, men regner med at du kanskje legger ut bilder fra utstillingen på bloggen etterpå? Håper det :-)

  Ønsker deg lykke til! Glad på dine vegne :-)

  SvarSlett
 3. Gratulere! Det var gøy å høre!!
  Alle bilder du tar er flotte!!
  Når det gjelder å kjøpe bilde så tror jeg at jeg foretrekker landskap og ville dyr.

  Jeg liker best å kjøpe komplett bilde m ramme. Men smaken er som baken delt i to heldig vis!

  Enig med Ire`n at by bilder spaielt om natten er inn så har jeg sett.

  Masse lykke til!!

  SvarSlett
 4. Gratulerer, Marianne. Så morsomt:) Ønsker deg lykke til. Det må være kjempevanskelig å velge ut bildene du skal bruke!

  Tror ikke jeg har noen gode råd. men kan vel si at jeg hadde valgt dyrebilder til å ha på barnerommet, men ikke andre rom. I andre rom hadde nok naturbilder passet besthos oss. Men det er jo ganske stilig med abstrakt eller detaljer da. Tror kanskje det er lettere å selge. Hva er makro?

  SvarSlett
 5. Så gøy, gratulerer!
  Jeg vet ikke om jeg er helt inne på alle begreper her... men naturbilder syns jeg er flotte, og det bilde du har av de små husa ved vannet på campen i nærheten av prekestolen på fotobloggen din er kjempefint! og båten på kilefjorden. Sånne stemningsbilder ville jeg kjøpt. Og nærbilder, av natur. og som de andre sier her - ville dyr, men av husdyr ville jeg nok hatt av mine egne dyr :) - men fine å se på en utstilling ja! samme med mennesker.. de menneskene som henger her i stua er barna i huset :) men et bra bilde med barn OG dyr er fint da! så det ville jeg kanskje kjøpt :)
  Ville nok helst kjøpt et MED ramme.
  lykke til, blir spennende å se hvilke du velger... for det får vi vel?! ;)

  SvarSlett
 6. Jeg skal legge ut bildene på bloggen ja!...Nå er jeg mest totalt forvirret over hvilke jeg skal velge!..Er blitt tilbudt å ha bildene i "banken" etter på også, så det er neste skritt!

  T) Makro er nærbilder, eller detaljer om du vil..Feks av blomster, blader eller kanskje et hundeøye!

  Tusen takk for kommentarene, veldig lærerikt for meg.

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye. Dette må jo være kjempegøy.

  Jeg er veldig enig med Marte her, for du har jo så mange fine vi har fått se gjennom et år snart. Det er vanskelig for meg å velge, stakkars deg da. Du tok noen fine på ferien i år blandt annet.

  Lykke til med en vanskelig jobb.

  SvarSlett
 8. Gratulerer! :-D Så gøyt dette hørtes ut da! :-D
  Du tar jo kjempe fine bilder! :-)
  Jeg kunne tenkt meg landskap, macro og dyr på stueveggen ;-) Og jeg ville helst ha kjøpt ferdig innrammet :-)
  Lykke til med dette! Det kommer nok til å bli kjempe gøy! :-)))

  SvarSlett
 9. Gratulerer!! Så gøy!

  Jeg synes alle bildene dine er fine å se på Marianne, men skulle jeg kjøpt noen hadde makrobilder kommet høyt opp på lista. Det samme gjelder naturbilder. Andres hunder og katter ville jeg ikke kjøpt, selvom de er kjempefine å se på.

  For noen år siden så jeg en billedserie med dråper som falt mot en vannflate. Jeg ble helt hekta på den. Så på den i timesvis faktisk. Du vet kanskje hvem jeg mener, jeg har sett den flere steder.

  Lerretsbilder synes jeg er fint.

  Lykke til.

  SvarSlett
 10. Dette blir en morsom og lærerik utfordring, Marianne :o)

  Jeg ville valgt stemnings/naturbilder eller macro på lerret uten ramme,tror jeg! Da kan de være ganske store..

  Det er fryktelig vanskelig å sette en pris på slike ting, får du litt hjelp til det?

  SvarSlett
 11. Det høres spennende ut Marianne. I

  Jeg er helt enig med alle de andre om valg av type bilder.

  For meg er det ofte formen og fargene som betyr noe.
  Tenk litt på hva er mote-farge nå!

  Et lite tips, det er høst. Høst farger er inn nå. Blå farger er som regel alltid bankers.

  Lykke til skal bli spennede å se hvordan det går.

  SvarSlett
 12. Så gøy! Du har mange flotte bilder, så vær bare modig! Ta de du føler fører tanken videre, de som pirrer mest. Utstillingen er i julegavetida, høsten er vi lei av da,- jeg er enig i at blått er bra. Blått løfter sinnet! Du har mange bra bilder med blått. Sjøl liker jeg best enkle rammer, kanskje bare blindrammer. Lerret er også bra, men neon bilder passer best glanset. Tenk helhet. Tenk både stuer og store, offentlige rom! Lykke til!

  SvarSlett
 13. Så spennende med utstilling! :D Skjønner godt at det er vanskelig å velge hvilke bilder som skal være med, men jeg tror også macro, landskap/natur, abstrakt og "ville" dyr var det jeg ville kjøpt. Eller kanskje, som Irén nevnte, bybilder og nattbilder... :) Det bildet du har i fotobloggen din med en katt med mange svaner bak, er også veeeldig fint!!! :D

  Jeg liker veldig godt lerret, men hvis det er med eller uten ramme som er alternativene tror jeg kanskje jeg ville valgt med... :)

  Gleder meg til å se hvilke bilder du velger! og til å høre hvordan utstillingen går! Lykke til! :D

  SvarSlett
 14. Gratulerer, Marianne - så spennende. Du har jo mange motiver å velge mellom...Sjøl ville jeg nok tittet mest på macro og landskap og månebilder...Hund og katt, nei...da ville jeg hatt av egne...Men det kattebildet med de blå øya er spesielt..Geleglasset og er spesielt...Ellers husker jeg at du har tatt noen flotte bilder fra da du var på ferie i sommer...Men det er jo landskap igjen,da...Ikke enkelt det der...

  SvarSlett
 15. Akkurat nå syns jeg det er fint med lerret-bilder....Hvis jeg skulle ha valgt bilde med ramme, måtte den nok være enkel og ensfarget sånn at bildet kommer til sin rett. ;o))

  SvarSlett

Følgere

Bloggurat

Bloggurat