fredag 12. juni 2009

Ekstrem sosialisering!

Fra i går til i dag har jeg vært med 5 klasse på skogtur...Embla og selvsagt Mira var med....Det ble mange barnehender som skulle klappe og bære og kose....Mira øvde på å stå i band i nærheten, uten å få være med på moro a.....Hun boffet litt i begynnelsen, men etterhvert så skjønte hun at det ikke nyttet, og aksepterte sin "bandsjebne"....Mira og Embla byttet på å stå i bånd. Ville ikke ha begge løse samtidig på et fremmed sted, særlig ikke med Mira sin "historie"....

Om natten lå vi i åpen gapahuk....jeg sov "helt ærligt!!!" ikke et sekund----Det må ha vært min værste natt ever....

Det var iskaldt, pøsregnet, var dødshardt å ligge rett på gulvet, og det var minst en million drit sultne mygg som surret rundt hue hele natten....og ja, jeg ser IKKE UT i dag!

Og da jeg i halv 6 tiden endelig klarte å duppe av, ja da hadde ungene bestemt seg for at nå, NÅ skal vi stå opp!!

Så da var det bare å dra seg ut av en `"i forhold til utenfor", varm sovepose...og ta på seg halvt fuktige og iskalde klær..for nå skulle ungane BADE!! av alle ting, hva er det med barn egentlig?

Mira sov som en engel hele natten, det ene øyeblikket med sin vakre snute på min pute, og i neste med en våt skitten "skogsrumpe" oppå mitt hode!...Det var koseligt å ligge å se på den skjønne pelsballen min....

Siden turen tilbake til bilen var på hele 2 km, og med bagasje alla "lars monsens 12 mnd tur" sa det seg selv at vi ville slite..Dagen før hadde foreldrene hjulpet til med å bære inn. Men nå måtte alle bære selv....Men en genial plan ble lagt og vi bestemt oss for å legge all bagsjen i kanoene og padle inn til bilen med de, for så å gå tilbake etterpå...Det var mye lettere, og en fantastisk vakker natur opplevelse...

Mira stor koste seg i kanoen..Hun sto oppå baugen og speidet utover vannet med vinden i "håret"...vi så en bever også, og da var det like før Embla veltet hele kanoen..Hun sto opp etter langsiden så den nesten tippet rundt..Heldigvis gikk det bra...Vi så beveren forsvant inni hytta si, og da satte hun seg fint ned igjen!

Embla fikk løpe veldig mye løs og stor koste seg..Hun holder seg helt i nærheten hele tiden, og ble foret med både pølser og snop...et lykkeligt hundeliv altså...

Nå ligger begge hundene å sover, helt utslitte etter dagene...blir nok ikke mange sprellene på de i dag!

Blir ikke så mange bilder fra turen, da de er stapp full med unger som jeg ikke har tillatelse til å legge ut på nettet!

Men her er noen av Miras første kanotur!

IMG_0499

IMG_0497 IMG_0504 IMG_0505 IMG_0500 IMG_0498

7 kommentarer:

 1. Det var litt av en tur. Så fint beskrevet at jeg så "lille" Mira for meg ved puten din. Hun ser da fin ut der hun sitter å følger med i kanoen.

  SvarSlett
 2. Hehe. Kan tenke det var litt av en tur ja, på både godt og vondt:) Godt du hadde Mira til å varme deg da, jaffal hodet ditt;) Du er flink som stiller på sånne turer:) Klem fra Karina

  SvarSlett
 3. Huff ja..snill og snill...angrer dypt nå som jeg sitter og klør meg til blods på mine 157 myggstikk!!!

  SvarSlett
 4. Skulle ikke tro at det var hennes 1 kano tur. Så fint som Mira sitter. Koselig i skogen hvis den myggen kunne holde seg borte. Vi skal til Bø i Tørdal i morra og der er det et skikkelig mygg holl.
  Men det er veldig fint der!!

  SvarSlett
 5. Det hørtes ut som en super tur både for folk og dyr, men FOR en forferdelig natt du har hatt!!! Det er helt pyton å ligge sånn ikke å få sove. Tenker du er bra sliten nå.

  Håper dere får en knall dag på lapphundtreffet i morgen. Lykke til!!

  SvarSlett
 6. Det var en fin fortelling! Synes jeg ser deg i gapahuken; våken med myggen surrende rundt ørene og Miras våte kropp på puta!

  Takke meg til senga mi - jeg blir nok aldri noen fullblods villmarkens datter er jeg redd...!

  Morsomt at dere fikk se beveren da!!

  SvarSlett
 7. Jeg har aldri likt slike skoleturer, men det har blitt noen av dem likevel... Heldigvis har jeg sluppet å sove i gapahuk! Bare i telt og lavvo, og det var ille nok! ;) Det var sikkert deilig å komme hjem igjen! :)

  Lykke til med treff i morgen! Jeg hadde hatt kjempelyst til å komme! Men det får bli en annen gang... :)

  SvarSlett

Følgere

Bloggarkiv

Bloggurat

Bloggurat