torsdag 14. mai 2009

Shaggy the noughty cat!

Shaggy er en kastrert lat sofagris (katt!...)

Han ligger inne hele dagen og snork sover, kun avbrutt av MAT....Ein udugelig katt...trodde vi....

Men nå i det siste har shaggy vist oss at han ikke er en feit lat pusur..nei da, han er et ekte rovdyr...en morder i natten.....Og hadde han bare vært en morder så var det jo greit, men han er en som leker med maten....vet ikke helt om man skal være stolt av pusen, eller om man skal bli sint på han..men det er vel engang kattens natur...

 

Here comes trouble...! Aleksander kjøpte "skjærf" til Embla på utstillingen..jeg var kanskje ikke helt enig med han i valget av tekst, meenn..hun ble nå søt da!

IMG_9297

En annen skjønn sak vi traff var UNA, hun var vel en av de første islenderene jeg traff, og er en av grunnene til at valget falt på den rasen....Hun bor faktisk i kristiansand, som en av de få ( 4 som jeg vet om) islenderene på sørlandet...Men det skal jeg og Embla forandre på!!

IMG_9280

Noen små glimt fra min hage....Detaljer.....

DSC_0938 DSC_0021 DSC_0011  DSC_0028

DSC_1663DSC_1675 DSC_1655 DSC_1248 DSC_0193 DSC_1130 DSC_1026  DSC_0053 DSC_0008 DSC_0056

Skal ta litt flere "større" bilder etterhvert.....

Ha en fortsatt fin uke alle sammen!

16 kommentarer:

 1. Nydelige blider!

  Embla ble jo kjempekul! Hils Aleksander og si han har god smak =P ;)

  Tulle-Shaggy =P Jaja, han må vel få ha det gøy =P

  SvarSlett
 2. Kjempeflotte bilder.

  Katter er katter. Og lek med byttet er vel en viktig del av treningen. men det hender jeg syns så synd på musa at jeg avslutter dens liv før katten er ferdig med å leke. Værsågod pus: her er det ei død (knust) mus ;-)

  Jeg vet ikke så mye om film og kvalitet, men de blir i hvert fall mye dårligere på bloggen enn de er på pc'n min. Der er det jo større bilde også.

  Så kjekt å treffe en annen islending :-) Tror hun var på spesialen i fjor. To av islendingen på Sørlandet har flyttet til Vestlandet, men det er kanskje flere. der.

  SvarSlett
 3. Praktfulle Emla, klart gutta får trøbbel når ho kommer ;o)
  Fine blomsterbilder, men Marianne..
  Men jeg fikk litt klump i magen da jeg begynte å se filmen...det er vel ikke 4 min med museplaging?? Jeg måtte slå av ganske fort...
  Kan jeg fortsette å se???

  SvarSlett
 4. Det er litt museplaging ja...jeg var ute å jaget han litt etter 3 min og da tok han musa, så ho døde.....hadde ikke hjerte til å se på lenger jeg heller da.....

  Dakar musa...han er fæl til det der shaggy..han fanger noe hver dag, å så ligger han bare å leker med de.....Slemme katten....men hva skal man gjøre?

  SvarSlett
 5. Må innrømme at jeg heller ikke så hele filmen. Det gjør jeg sjelden når de er lengre enn 2 min.

  Det er bare å slå fast at det er en hard / fæl verden vi lever i.

  SvarSlett
 6. Nå har jeg fjernet hele filmen...vil ikke skape flere mage vondter....

  Beklager...

  SvarSlett
 7. Da fikk jeg heldigvis ike se den...
  Men det er jo sånn katter er;.)

  Embla ble jo sjarmerende med skjerf på seg, men hva står det egentlig på det?

  Og Una er nok en vakker islending..

  SvarSlett
 8. Tipper på at du også har en praktfull hage på sommer'n...
  Og bildene dine viser jo at du har litt av hvert av blomster i den hagen, også..Nydelige..

  SvarSlett
 9. Det står "here comes trouble"

  Og ja her er det mange forskjellige slager...skal ta bilder av de litt etter som de blomstrer fremover...

  SvarSlett
 10. Katt er katt, tror de er så søte og uskyldige, men nei de kan nå være noen makabre beist inne i mellom, men for det meste så er de søte og yndige. Så fine bilder og så fint sjerf Embla har. Ha en fin uke!!

  SvarSlett
 11. Nudelige Embla med skjerfe. Jeg skulle kjøpe et til Charlie som det sto "matmor er sigel" på, men hele familen reagerte. Synes ikke han kledde rødt.

  Nydelig blomsterbilder!!
  Vil se bilder av nyplantingen din. Moro å se hage.

  SvarSlett
 12. Fjerna du filmen??? Det var ikke meningen å ødelegge for andre da, det er bare jeg som er så pysete sånn. Naturen er brutal, dessverre.

  SvarSlett
 13. Nina - det skjerfet hadde jo vært konge!! Tenk så mange beundrere Charlie hadde fått da...ehem..matmor, vel..??

  SvarSlett
 14. Sååå mange nydelige blomsterbilder! :) Stakkars dyrene som blir lekt med av Shaggy... Men det er vel sånn katter gjør!? :)

  Embla ble fin med det nye skjerfet sitt! Dixie fikk et rødt skjerf med mønster på i fjor en gang. Det har hun på seg på spesielle dager, som julaften og 17. mai! :)

  SvarSlett
 15. Nina...et rødt skjærf på charlie? Det hadde jo vært kjempe fint, med hans hvite vakre pels...synes du må kjøpe en sånn...de hadde forresten svarte også nå..kanskje de var bedre?

  Nøve: Jeg tok vekk filmen ja...den var igrunnen grotesk...jeg ville bare vise den, fordi jeg aldri har opplevd en katt som er så slem, og leker så mye med maten...Har sett før at de slenger litt rundt på musa 3-4 ganger før de spiser den...men shaggy legger seg jo ned og er nærmest vulgær...han KOSER seg med denne piningen i opptil et kvarter før han gir seg....Slemme slemme katten!

  SvarSlett

Følgere

Bloggarkiv

Bloggurat

Bloggurat