lørdag 21. februar 2009

åhhh, den bloggen!

nå har mange av mine innlegg forsvunnet...alltid noe tull med den bloggen visst man prøver å gjøre noe. Blir litt kaos av og til når det ligger 2 forskjellige blogger på Windows live writer. Prøvde å legge inn en kladd på fotosiden som jeg hadde skrevet for litt siden, men den havnet her, og siden den hadde en gammel dato, 11 feb, så skviste han ut alt jeg hadde skrevet  etter den datoen. Er jo ikke så farlig nå som man bruker WLW, for da ligger jo alle innleggene lagret. Bare kommentarene som forsvinner...

Men ingenting viktig som forsvant heldigvis.

Nå har jeg bestemt meg for å stå på venteliste hos malalasses kennel fremover. Skal ha valp derfra tenkte jeg, så da venter jeg bare til den rette komboen dukker opp der. Blir så mye styr når man står på venteliste rundt om kring. Så nå blir jeg der, så får jeg bare ha tålmodighet. Vet de har flere parringer på gang fremover, og jeg synes alle hundene de skal bruke er bra. Skal ta meg en tur opp om noen uker å hilse på noen av hundene, og selvsagt Mariann og Lars. De har forresten fått igang hjemmesiden sin nå, så det kommer vel noen nyheter der etterhvert.

10 kommentarer:

 1. Gratulerer, valget er endelig tatt ser jeg. Litt lettet nå vil jeg tro. Mariann har mange fine hunder. Har møtt noen av dem. Synd hun ikke har oppdatert siden sin med sine hunder. Hun har noen fler enn dem som står der.

  SvarSlett
 2. Trasig med innlegga da.. men men, sikkert veldig greit å falle til ro med en avgjørelse ja, selv om det kanskje innebærer litt ventelid.. ;) Bonnie og nalle har det ikke blitt noe av eller? Det burde jo ha kommet et svar fra gentesten no?

  SvarSlett
 3. Ja det er godt å endelig falle til ro. Har egentlig ikke slått fra meg Nalle og Bonnie. Men det er ganske usikkert enda, så jeg vet ikke helt hva som skjer der..

  Ser ut til at Mariann har begynt å oppdatere siden sin nå, men ting tar tid..

  SvarSlett
 4. Kommer nesten ikke inn noe sted!! Ikke hos Hanne og Marco, der de snakker om en Onni. Er det han her?
  http://bra-inz.piczo.com/stamtavle?cr=5
  Her er resultatet ei uheldig lita tipse med kneproblem...

  SvarSlett
 5. Det må være noe galt med bloggene for tiden. Visst både mine og "marcos" innlegg forsvinner. Trodde det var min feil jeg.. Kanskje de plutselig dukker opp igjen.
  Jeg har ikke fått med meg noe om patella!...Å nei..er det enda en sykdom å bekymre seg over?

  SvarSlett
 6. "Patellaluksasjon vil vanligvis være til større problem for en hund enn PRA , dette fordi lidelsen oftest oppstår i ung alder , og fordi den kan være smertefull , noe PRA ikke er. Det er derfor meget viktig at en undersøker hunden med henblikk på patellaluksasjon , tidligst ved 1 - års alder . Det kan kanskje være en ide å undersøke hunden igjen ved godt voksen alder."

  SvarSlett
 7. vanlig på mindre raser som chi,dvergpuddel o.l vistnok, skummel sak dette med denne onni (som ikke er heldalan) marco-siden er litt ustabil ja... jeg får den av og til opp, av og til ikke... kjeedelii...

  SvarSlett
 8. Hmm, hørtes ut som en dum sykdom ja. Men det er sjelden på lapphunden eller? Og det ligger i genene til denne onni, som ikke er heldalas. Vet nesten ikke om jeg orker å tenke på det en gang....Hvor mange av avkommene hans er det som har fått det?

  SvarSlett
 9. to såvidt jeg kan skjønne ... og Oiva-Yllätys har gitt to avkom med patella, tilsammen har disse over 100 avkom i sverige og norge iflg hanne. Det står på marco og hanne sin blogg, som nå er oppe å går igjen :)

  SvarSlett
 10. Så spennende Marianne. Krysser fingrene for at valpen kommer snart.

  SvarSlett

Følgere

Bloggarkiv

Bloggurat

Bloggurat